Despre noi

Servicii Funerare Sanctus şi-a început activitatea în anul 2006, pornind de la ideea de a oferi clienţilor săi servicii funerare complete, pornind de la constatarea decesului şi până la construcţia şi amenajarea pietrei funerare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însă cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători de produse funerare din ţară şi din străinătate, o parte dintre acestea fiind realizate chiar de către noi.

Societatea noastră, cu mult profesionalism, poate să organizeze în mod direct toate aspectele unei ceremonii funerare. Când este momentul pentru a lua anumite hotărâri, "a şti ceea ce faci" devine un factor indispensabil. De aceea ne-am concentrat atenţia pe detaliile serviciilor pe care le oferim, pe profesionalitatea colaboratorilor noştri şi pe o amplă transparenţă a serviciilor acordate clienţilor noştri.

Noi ne vom ocupa în locul dumneavoastră de toate detaliile necesare înmormântării, de la consultanţă funerară, demersuri administrative şi până la amenajarea cavoului şi construcţia pietrei funerare.

În momentul de faţă avem 2 puncte de lucru în Iaşi şi vă oferim o gamă extinsă de produse, accesorii şi monumente funerare dar şi consultanţă gratuită în domeniu.